Monday, February 7, 2011

Happy Engagement Syamim Ashraf

orang kata...dah lengkap step dalam adat melayu...2/3 je...tunggu setp yg ke 3 je dilaksanakan...btw..just nak annouce pertunangan salah seorang sahabat kita..Muhammad Syamim Ashraf...dan tunang nya ..gadis bertuah yg bakal menjadi penyeri leftanan muda kita...Masturah Daud...



 sumber : fb cmap

sumber : fb MAsturah

sape tak kenal syamim ashraf a.k.a CMAP??..hehe..thats name yg popular dikalangan kita...mebi ade yg tak cam kot...maklumlah dah lame tinggal sekolah...die ni ajk KOOP mase kite form five...senang cite..tgk la pic die ea....and saya selit kan sekali gmbr tunang beliau...harap kedua2 nya memberi keizinan...nak tunggu gmbr mereka berdua..lambat..nanti jadi kisah lame..biar hot from oven kan...tarikh pertunangan 6 Februari 2011..
tarikh nikah..belum decide lagi..once dah decide..kita serbu reramai k....
so...ni dah giliran die...
mari kita lihat jap list mereka yg sudah mendiri kan masjid...

Nurul Diyana Ariffian - 5 Al - Razi
Nur Hafizah Anuar - 5 ibn Khaldun
Maslina mohd Doraji - 5 ibn Khaldun
Ya hartono - 5 Al- Razi
Sakinah al mardhiah - 5 Al - razi

tak ingat exact tarikh nikah dorang..tp alhamdulillah..kita dah dpt 2 anak buah dari mas and fie...

wah..perasan tak?ni sume wakil razi and khaldun je..maklum la..kelas sebelah menyebelah..ni cmap pun dari khaldun gak...hehe..kite tunggu khabar dari kelas lain pulak ea...sekian...

ukhwah selamanya

3 comments:

juan said...

tunguulah berita baik dari aku plak..ngee~:)

HidupSentiasaCeria said...

wah3... tahniah dak sk!

eheh... sakinah da kawin? bila ye? ada maklumat apa2 x? x dgr cite lak.

cik DV said...

juan...ha..barite yg amat baik ak tunggu..ko jgnt erkejut plak dgr berita baik ak..
hidup sentiasa ceria...erm...author pun baru tau die dah nikah...juat it..maklumat lain..tak tau la...kalau ade pape akan inform kat sini..